Waarom zou u voor houtbouw kiezen?

Ja dat is een goede vraag, waarom?

U bent er eindelijk uit, u bent toe aan de nieuwbouw van een berging of garage. Dan begint het pas. Wij proberen u in een paar stappen uit te leggen wat de voordelen zijn wanneer u kiest voor houtbouw of eigenlijk houtskeletbouw.

Houtbouw is een manier van werken welke sneller is dan traditionele bouw.

Bij traditionele bouw wordt uw erf een bouwplaats, daartegenover wordt bij houtbouw alles prefab gebouwd in onze werkplaats en als bouwpakket bij u gebracht en gemonteerd.

Waar dus bij de traditionele bouw uw tuin al snel enkele weken een bouwplaats is zijn wij in de meeste gevallen na enkele dagen alweer vertrokken met een prachtig resultaat.

Ook het gemak van ontwerpen is een groot voordeel, iedere berging, schuur of garage die wij leveren is maatwerk. Hierdoor is bijna alles mogelijk. Hout is een materiaal wat zich gemakkelijk laat verwerken en bewerken. Samen met u als klant nemen wij uw wensen door en komen wij samen tot het juiste ontwerp. Het gebruik van de materialen is heel breed te noemen, zo kunt u kiezen uit een groot aantal houtsoorten en dakbedekkingen. Ieder materiaal heeft zijn eigen uitstraling.

Bouwen met hout is een duurzame manier van bouwen. Daarnaast is het ook zeker een zeer veilige manier van bouwen, bij het juiste gebruik spreken de sterkte-eigenschappen in het voordeel. Hout heeft zelf al een sterk isolerende waarde, dit geld voor warmte- als ook als voor geluidsisolatie. Daarnaast is houtskeletbouw heel gemakkelijk te isoleren met isolatiedekens waardoor een prettig binnenklimaat ontstaat zonder dat het meer ruimte kost.

Waarvoor gebruiken we Houtskeletbouw constructies?

Bij de bouw van woningen wordt al vele jaren gewerkt met HSB ofwel houtskeletbouw. Omdat dit, zoals ook hierboven al is omschreven, een bouwwijze is die heel flexibel en snel is. Of het nu gaat om een tuinhuis of een garage, houtskeletbouw is daarvoor het meest geschikt.

Was in het verleden de keuze nog vrij klein door een standaard aanbod, tegenwoordig wordt bij Gommers houtbouw altijd uitgegaan van maatwerk. Of het nu draait om breedte of om hoogte maten met houtskeletbouw is dit op een makkelijke wijze aan te passen. Omdat altijd wordt uitgegaan van de wens van de klant zeggen wij altijd ‘wij laten uw inspiratie en onze ervaring samenkomen in uw tuin’. Met houtskeletbouw kan gewoon ontzettend veel gerealiseerd worden o.a. Berging, Tuinhuis, Garage, Woning, Vakantiewoning, Clubgebouw, Dierenverblijf, Mantelzorgwoning, Uitbreiding van bestaande woning en ga zo maar door.

Wij zien u graag een keer langskomen om ook voor u een passende tekening en dito offerte te maken. Hebt u liever dat wij de situatie komen bekijken dan kunnen we uiteraard ook bij u thuis een afspraak plannen, daarnaast kunt u uw aanvraag ook gewoon via de website of de email doen.

Deel dit item op social media
  • Facebook
  • Facebook
  • Facebook
  • Facebook

Brochure aanvragen?

Gommers Houtbouw is kwaliteit uit Friesland. Wij maken van uw houtbouw idee een praktisch ontwerp. Zaken als onderhoudsarm, energiezuinig en hoge kwaliteit zijn tegenwoordig erg belangrijk, daarom werken we met de beste en meest duurzame materialen. Wilt u een brochure ontvangen van dè houtbouw expert? Vraag dan hier onze uitgebreide brochure aan en dan sturen we deze u per post op.

    Ik ontvang graag jullie houtbouw brochure
    Ik ontvang graag jullie mantelzorgbrochure