Houtbouw op maat

houtbouw op maat maatwerk

Topkwaliteit met oog voor detail

Bij Gommers Houtbouw wordt gewerkt uit het oogpunt van de klant, uw wens omzetten in een prachtig product is ons streven. Wij bouwen met oog voor het kleinste detail.

Uw idee, onze ervaring

Vaak hebben klanten al veel goede ideeën over hoe het project eruit moet komen te zien, als we dat combineren met onze ervaring ontstaan de mooiste creaties.Wij zeggen niet voor niets;

‘Laat uw wens en onze ervaring samenkomen in uw tuin’

Ook als u wilt dat wij u inspireren hebben we vele voorbeelden van onze prachtige houtbouwproducten.

Wat levert Gommers voor u op?

Wij bouwen duurzaam. Door alleen met de beste (én eerlijke) producten te werken gaat uw houtbouw tientallen jaren mee. Daarmee kiezen we echt voor de lange termijn, u wilt toch ook over 10 jaar nog genieten van uw aankoop?

Veel van onze materialen zijn onderhoudsarm. We moeten wel zo eerlijk zijn dat het nóóit helemaal onderhoudsvrij is, dit bestaat namelijk niet. Uiteraard helpen wij u graag bij het onderhoud van uw project, zodat deze nóg langer meegaat.

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Of neem voor advies direct contact op.

Uiteraard krijgt u dan binnen 24 uur van ons een reactie.

Eerst wat voorbeelden van ons werk zien? Dat kan natuurlijk ook, klik hier voor een foto-impressie.

Brochure aanvragen?

Gommers Houtbouw is kwaliteit uit Friesland. Wij maken van uw houtbouw idee een praktisch ontwerp. Zaken als onderhoudsarm, energiezuinig en hoge kwaliteit zijn tegenwoordig erg belangrijk, daarom werken we met de beste en meest duurzame materialen. Wilt u een brochure ontvangen van dè houtbouw expert? Vraag dan hier onze uitgebreide brochure aan en dan sturen we deze u per post op.

    Ik ontvang graag jullie houtbouw brochure
    Ik ontvang graag jullie mantelzorgbrochure