Houten prieel

Houten prieel van hout

Zeshoekige of achthoekige houten prieel laten bouwen?

Houten prieel vergroot het aanzicht van uw tuin

Gommers Houtbouw plaatst diverse soorten houten prieëlen. Een houten prieel kenmerkt zich door een piramide dak in een hoekige of een ronde vorm. Een zeshoekige of een achthoekige prieel behoort tot de mogelijkheden en kan als maatwerk geleverd worden. In veel gevallen wordt het tuinhuisje gedekt met dakshingles, extra mogelijkheden zijn dakpanprofielplaten, dakpannen of zelfs een rieten kap.

Tuincomfort

Een prieel is een enorme aanvulling op uw tuin en een plek waar u heerlijk kunt relaxen en lang kunt genieten, zelfs als het regent!

Om een indruk te krijgen van reeds gerealiseerde houtbouw projecten verwijzen wij u door naar het overzicht van onze foto’s.

Brochure aanvragen?

Gommers Houtbouw is kwaliteit uit Friesland. Wij maken van uw houtbouw idee een praktisch ontwerp. Zaken als onderhoudsarm, energiezuinig en hoge kwaliteit zijn tegenwoordig erg belangrijk, daarom werken we met de beste en meest duurzame materialen. Wilt u een brochure ontvangen van dè houtbouw expert? Vraag dan hier onze uitgebreide brochure aan en dan sturen we deze u per post op.

    Ik ontvang graag jullie houtbouw brochure
    Ik ontvang graag jullie mantelzorgbrochure