Houten tuinhuis

Exclusieve houten tuinhuizen

Gommers Houtbouw brengt sfeer in uw tuin. Door luxe, praktische en exclusieve houten tuinhuizen of bergingen te ontwerpen, te maken en te plaatsen. Of het nu gaat om een klein sfeervol tuinhuisje of om een grote stijlvolle tuinhuis met veranda, wij bouwen naar uw wens met oog voor het kleinste detail.

Red cedar of Cape cod tuinhuis met dakbedekking laten bouwen

Bij Gommers Houtbouw is bijna alles mogelijk! Houten bekleding als Red Cedar of Cape Cod en een dakbedekking als dakpanprofielplaten of dakpannen, wat u wilt maken wij. Wij bouwen de tuinhuizen van klein tot groot.

Tuinhuizen bouwen, leveren en plaatsen

De montage van uw aankoop vind altijd in overleg plaats, eventueel is het mogelijk als bouwpakket te leveren. Een kijkje bij onze foto-impressie leert dat er veel mogelijk is, hier ziet u de onlangs geplaatste tuinhuizen.

Wij regelen het

U kunt dus bij Gommers Houtbouw een tuinhuis op maat laten bouwen, ontworpen zoals u dat wilt. Uiteraard denken we graag met u mee en natuurlijk voorzien in gedegen advies. Ook regelen wij voor u een eventuele vergunningsaanvraag al u besluit tot koop over te gaan. Kortom, als u nadenkt over het laten bouwen van een houten huis in uw tuin, neemt u gerust contact op.

Brochure aanvragen?

Gommers Houtbouw is kwaliteit uit Friesland. Wij maken van uw houtbouw idee een praktisch ontwerp. Zaken als onderhoudsarm, energiezuinig en hoge kwaliteit zijn tegenwoordig erg belangrijk, daarom werken we met de beste en meest duurzame materialen. Wilt u een brochure ontvangen van dè houtbouw expert? Vraag dan hier onze uitgebreide brochure aan en dan sturen we deze u per post op.

    Ik ontvang graag jullie houtbouw brochure
    Ik ontvang graag jullie mantelzorgbrochure