Houten paardenstal

Houten paardenstal van hout

Houten paardenstal op maat

Gommers Houtbouw realiseert een houten paardenstal, paardenbox of ander dierenverblijf op maat. De stallen moeten voor de dieren zo aangenaam mogelijk worden gemaakt, maar het moet natuurlijk ook niet misstaan op uw erf, het oog wil ook wat.

Paardenbox, paardendeuren, schuifdeuren, stalwanden en meer mogelijkheden

Voor de bouw van uw dierenverblijf gebruiken wij dezelfde kwaliteitsmaterialen als voor al onze producten. Naast de bouw kunnen wij ook de stallen inrichten, er bestaan mogelijkheden met paardendeuren, stalen ramen en ook complete stalwanden met of zonder schuifdeuren. Laat u door ons informeren over de mogelijkheden.

Uw idee of wens..?

Zo kan het dierenverblijf aangepast worden aan de uitstraling van uw woning en omgeving. In overleg met u bekijken we hoe u het graag zou zien, op basis daarvan én de kennis van onze specialisten komen we samen tot een functioneel idee.

Kijk voor enkele voorbeelden bij onze foto’s.

Brochure aanvragen?

Gommers Houtbouw is kwaliteit uit Friesland. Wij maken van uw houtbouw idee een praktisch ontwerp. Zaken als onderhoudsarm, energiezuinig en hoge kwaliteit zijn tegenwoordig erg belangrijk, daarom werken we met de beste en meest duurzame materialen. Wilt u een brochure ontvangen van dè houtbouw expert? Vraag dan hier onze uitgebreide brochure aan en dan sturen we deze u per post op.

    Ik ontvang graag jullie houtbouw brochure
    Ik ontvang graag jullie mantelzorgbrochure