Houten overkapping

Houten overkapping van hout

Tuin- en terrasoverkappingen op maat

Een overkapping laten bouwen voor uw tuin of terras die aansluit bij de stijl van uw woning? Gommers Houtbouw realiseert terrasoverkappingen op maat die de juiste sfeer in uw tuin brengen. Wij maken van uw idee voor een houten tuin of terras overkapping een praktisch ontwerp. In ons praktische ontwerp houden wij uiteraard rekening met de functionaliteit van de overdekking. U wilt tenslotte volop kunnen genieten!

Tegenwoordig spelen zaken als energiezuinigheid, duurzaamheid en hoge kwaliteit een belangrijke rol bij de bouw van een overkapping. Daarom werken we met de beste en meest duurzame materialen voor elke overkapping die wij realiseren. Onze houtbouw expert adviseert u graag over de mogelijkheden op dit vlak.

Ondanks het weer toch buiten zitten

Buiten zitten in een ontwerp dat precies past bij de stijl van uw huis en tuin. Uw wensen en ideeën staan daarbij centraal. U kunt kiezen uit verschillende soorten hout, dakvormen en bedekkingen voor uw dak. Ons doel is dat u met een houten overkapping onder alle weersomstandigheden kunt genieten van het buitenleven door het dak boven uw hoofd!

Gerealiseerde projecten

Zien wat wij allemaal gemaakt hebben? Wij zijn trots op onze projecten en delen dit graag met u. Een indruk van onze reeds gerealiseerde houten overkappingen en houtbouw projecten kunt u vinden in het overzicht van onze foto’s .

Brochure aanvragen?

Gommers Houtbouw is kwaliteit uit Friesland. Wij maken van uw houtbouw idee een praktisch ontwerp. Zaken als onderhoudsarm, energiezuinig en hoge kwaliteit zijn tegenwoordig erg belangrijk, daarom werken we met de beste en meest duurzame materialen. Wilt u een brochure ontvangen van dè houtbouw expert? Vraag dan hier onze uitgebreide brochure aan en dan sturen we deze u per post op.

    Ik ontvang graag jullie houtbouw brochure
    Ik ontvang graag jullie mantelzorgbrochure