Houten veranda

Houten veranda van hout

Houten veranda geeft meerwaarde tijdens de zomer

Gommers Houtbouw bouwt uw houten veranda geheel in de stijl van uw huis en naar uw wens. Of het nu gaat om een strakke moderne veranda aan huis of een authentieke met alle balken in zicht. Er zijn heel veel mogelijkheden. De door Gommers Houtbouw gebouwde veranda’s zijn van de beste kwaliteit hout en de beste materialen.

Houten veranda aan huis is ideaal voor de buitenkeuken

Een houten aanbouw aan huis biedt u vele mogelijkheden. Zo is de open uitbouw uitermate geschikt voor het plaatsen van een buitenkeuken en voor de picknicktafel of de loungebanken.

Gommers Houtbouw levert diverse soorten buitenkeukens. In samenwerking met Formaat Keukens zijn wij officieel leverancier van de buitenkeukens van Boretti.

Kijk voor meer ideeën bij onze foto-impressie.
Tags: Houten veranda laten bouwen? 

Brochure aanvragen?

Gommers Houtbouw is kwaliteit uit Friesland. Wij maken van uw houtbouw idee een praktisch ontwerp. Zaken als onderhoudsarm, energiezuinig en hoge kwaliteit zijn tegenwoordig erg belangrijk, daarom werken we met de beste en meest duurzame materialen. Wilt u een brochure ontvangen van dè houtbouw expert? Vraag dan hier onze uitgebreide brochure aan en dan sturen we deze u per post op.

    Ik ontvang graag jullie houtbouw brochure
    Ik ontvang graag jullie mantelzorgbrochure