Houten Mantelzorgwoning op Maat kopen? (tip)

Houten mantelzorgwoning op maat en vergunningvrij

Vanaf 1 november 2014 zijn de regels versoepeld en is het laten bouwen van een houten mantelzorgwoningonder bepaalde voorwaarden vergunningvrij geworden. Dit betekent concreet dat u een houten aanleunwoning of zorgwoning thuis kunt laten plaatsen in de eigen tuin.

Comfort, flexibiliteit en zorg dichtbij huis

Mantelzorg omvat langdurige intensieve onbetaalde zorg voor vrienden of familieleden die ziek of gehandicapt zijn. Een mantelzorgwoning biedt in zulke gevallen een uitkomst. Gommers Houtbouw voorziet in deze behoefte: een verplaatsbare tijdelijke woning in uw eigen achtertuin voor de mantelzorgvrager of mantelzorgverlener. Hierdoor is comfort, flexibiliteit en zorg dichtbij huis. Met het neerzetten van een verplaatsbare mantelzorgwoning kan een hulpvrager zo lang mogelijk in de eigen sociale omgeving blijven wonen.

Verplaatsbare en 40m² ruime mantelzorgwoning

Met een oppervlakte van dik 40 vierkante meter is er ruimte genoeg om een eigen plek te creëren en toch contact houden met de mantelzorgverleners. Een mantelzorgwoning wordt op bestelling gebouwd en is gedeeltelijk naar eigen inzicht in te richten. Een bijkomend voordeel van de verplaatsbare mantelzorgwoning is uiteraard dat deze na gebruik ergens anders ingezet kan worden.

Bekleden naar voorkeur

De verplaatsbare mantelzorgwoning van Gommers is niet alleen naar eigen smaak in te richten maar u hebt ook de keuze deze uit te voeren in prachtige houtsoorten zoals red cedar of cape cod in diverse kleuren. Ten allen tijde is de bekleding uiteraard onderhoudsarm.

Brochure aanvragen?

Gommers Houtbouw is kwaliteit uit Friesland. Wij maken van uw houtbouw idee een praktisch ontwerp. Zaken als onderhoudsarm, energiezuinig en hoge kwaliteit zijn tegenwoordig erg belangrijk, daarom werken we met de beste en meest duurzame materialen. Wilt u een brochure ontvangen van dè houtbouw expert? Vraag dan hier onze uitgebreide brochure aan en dan sturen we deze u per post op.

    Ik ontvang graag jullie houtbouw brochure
    Ik ontvang graag jullie mantelzorgbrochure