Dit doen wij eraan om het perfecte bouwwerk voor u te maken.

Informatie
U heeft een idee en wil graag meer weten over welke mogelijkheden er zijn bij Gommers Houtbouw.

Kennismaken
We maken graag een afspraak om met u de wensen en mogelijkheden te bespreken. 
U komt bij ons langs, samen met u bekijken we de opties en mogelijkheden van uw locatie.

Uitwerking
De ideeën worden door ons uitgewerkt in een bouwtekening. Samen met de u worden de details bepaald. Als de tekening klaar is gaat deze naar de werkplaats. Het bouwwerk, afhankelijk van de afmetingen zal gedurende een periode van 3 weken in onze werkplaats worden klaargemaakt. Wij maken gebruik van duurzame materialen waardoor het bouwwerk lang meegaat. Tussentijds kunt u altijd even langskomen om de voortgang te bekijken of bellen als u een vraag heeft.

Oplevering

Het bouwwerk is klaar. Samen met u bepalen we de datum voor het plaatsen van het bouwwerk. Vervolgens gaat het bouwwerk op transport en wordt deze vakkundig bij u geplaatst. Na plaatsing wordt alles gecontroleerd en tot in de kleinste details gecheckt. Samen wordt gekeken of de oplevering naar wens is.

Het resultaat

Tijd om te genieten van uw nieuwe bouwwerk van Gommers Houtbouw. Ook na plaatsing bent u van harte welkom voor een kopje koffie of een vraag.

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u een brochure aanvragen? 

Meer weten over maatwerk houtbouw?

Deel dit item op social media
  • Facebook
  • Facebook
  • Facebook
  • Facebook

Brochure aanvragen?

Gommers Houtbouw is kwaliteit uit Friesland. Wij maken van uw houtbouw idee een praktisch ontwerp. Zaken als onderhoudsarm, energiezuinig en hoge kwaliteit zijn tegenwoordig erg belangrijk, daarom werken we met de beste en meest duurzame materialen. Wilt u een brochure ontvangen van dè houtbouw expert? Vraag dan hier onze uitgebreide brochure aan en dan sturen we deze u per post op.

    Ik ontvang graag jullie houtbouw brochure
    Ik ontvang graag jullie mantelzorgbrochure