Tot laat in de avond buiten genieten!

Als de ruimte er is waarom dan niet een veranda of overkapping plaatsen, hier kunt u tot rust komen en ontsnappen aan de drukte van de dag. Daarnaast kunt u ook nog overwegen dit uit te breiden met bijvoorbeeld een sauna of whirlpool. Niets is lekkerder dan na een drukke werkdag helemaal tot rust te komen.

Bent u benieuwd hoe dit er uit kan gaan zien? Op onze website vindt u diverse impressies van bergingen, veranda’s en andere bijgebouwen! Genieten in de tuin kan op vele manieren, als houtbouwer bouwen wij onze gebouwen uiteraard voornamelijk van hout. Er is dan ook heel veel mogelijk door te bouwen met hout.

“Stijlvol en exclusief maatwerk, geen bouwwerk is gelijk.”

Wilt u een berging of veranda hebben met de juiste uitstraling? Kies dan voor een mooie houten berging met de juiste gevelbekleding en een mooi pannendak passend bij de woning, mooi voor het oog en zeker ook duurzaam. Bij ons kunt u terecht voor luxe  bijgebouwen, variërend van een veranda tot een berging of zelfs woninguitbreiding. Alles is maatwerk en we stellen alles in overleg samen.

“Uniek en op maat gemaakt. Wij bouwen met emotie.”

Onze bouwwerken zijn duurzaam en worden vakkundig gemonteerd. Zo weet u zeker dat de kwaliteit gegarandeerd is en het bouwwerk lang mee gaat. Laag in onderhoud, hoog in comfort. We letten op het kleinste detail.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Deel dit item op social media
  • Facebook
  • Facebook
  • Facebook
  • Facebook

Brochure aanvragen?

Gommers Houtbouw is kwaliteit uit Friesland. Wij maken van uw houtbouw idee een praktisch ontwerp. Zaken als onderhoudsarm, energiezuinig en hoge kwaliteit zijn tegenwoordig erg belangrijk, daarom werken we met de beste en meest duurzame materialen. Wilt u een brochure ontvangen van dè houtbouw expert? Vraag dan hier onze uitgebreide brochure aan en dan sturen we deze u per post op.

    Ik ontvang graag jullie houtbouw brochure
    Ik ontvang graag jullie mantelzorgbrochure