Ramen en deuren

Iedereen heeft zijn eigen idee bij het aantal te plaatsen deuren en ramen. Gommers houtbouw heeft hierin een breed aanbod. Van opgeklampte loopdeuren tot electrisch aangedreven sectionaaldeuren en van 1-ruits meranti houtbouwramen tot op maat gemaakte meranti kozijnen met isolatieglas welke door onze leverancier op maat gemaakt worden.

Ramen en raamkozijnen

Gommers Houtbouw heeft een uitgebreid aanbod van ramen en raamkozijnen. Een keuze maken uit 1-ruits, 3-ruits of 6-ruits ramen is persoonlijk, de ene heeft een klassieke uitstraling en de ander komt strak en modern over. Het aantal roeden heeft hier een grote invloed op. De ramen kunnen ook geleverd worden met isolatieglas, hierbij wordt meestal gebruik gemaakt van plakroeden.

Deuren hout kozijnen ramen

Loopdeuren

Ook het aantal soorten deuren is bijna onafzienbaar. Naast de gewone opgeklampte deur wordt er meestal gebruik gemaakt van meranti deuren met kozijn, het kozijn is ook van meranti en heeft daarnaast een kunststof DTS onderdorpel. Ook in deze deuren bestaat er een ruime keuze uit 1-ruits tot 8-ruits en met of zonder isolatieglas.

Garagedeuren

Naast de zogenaamde loopdeuren zijn er nog de garagedeuren. Hierin kan een keuze gemaakt worden uit electrisch aangedreven sectionaaldeuren, stalen kanteldeuren en houten opgeklampte deuren. De sectionaaldeuren en ook de opgeklampte deuren zijn in elk formaat leverbaar.

Brochure aanvragen?

Gommers Houtbouw is kwaliteit uit Friesland. Wij maken van uw houtbouw idee een praktisch ontwerp. Zaken als onderhoudsarm, energiezuinig en hoge kwaliteit zijn tegenwoordig erg belangrijk, daarom werken we met de beste en meest duurzame materialen. Wilt u een brochure ontvangen van dè houtbouw expert? Vraag dan hier onze uitgebreide brochure aan en dan sturen we deze u per post op.

    Ik ontvang graag jullie houtbouw brochure
    Ik ontvang graag jullie mantelzorgbrochure