Open dagen 2019

In verband met familieomstandigheden van één van onze medewerkers worden onze open dagen een week doorgeschoven naar 12 en 13 april!

Voor het vierde jaar op rij organiseren wij weer onze succesvolle open dagen, deze keer op vrijdag 12 en zaterdag 13 april.

Dit jaar presenteren wij met trots onze nieuwe mantelzorgwoning, een complete zorgwoning die van alle gemakken is voorzien en compleet verplaatsbaar is. De woning is onder andere uitgerust met een badkamer welke is ingericht met douche, wastafel, toilet en aansluitingen voor een wasmachine. Daarnaast een apart (gasten)toilet, een slaapkamer en een gecombineerde keuken/kamer met keukenblok. Dit keukenblok is uitgevoerd met een kookpaat, magnetron, koelkast en vaatwasser. iedere ruimte is voorzien van infrarood plaatverwarming. Kortom een zeer compleet uitgeruste woning.

De prijs voor deze mantelzorgwoning komt op €74.250,00*. Bestelt u tijdens de open dagen een mantelzorgwoning als deze, dan krijgt u van ons 10% korting.

 

Maar we staan natuurlijk ook  dit jaar weer voor U klaar om alles te vertellen over de talloze mogelijkheden die wij bieden voor de aanschaf van uw nieuwe garage, berging of veranda. Wij kunnen u vertellen over ons materiaalgebruik, onze werkwijze maar ook de basisregels van de vergunningen. Daarnaast zijn onze partners Alting Rietdekkers en JAMA zonwering ook weer van de partij. Alting kan alles vertellen over nieuw riet, over rietdekken en over onderhoud. JAMA laat zien welke mogelijkheden van zon- en windwering er zijn. Wij heten u van harte welkom met een heerlijk vers kopje koffie, voor de kinderen zijn er springkussens.

*Prijs is voor de complete mantelzorgwoning zoals bij ons gepresenteerd op het showterrein. Exclusief transportkosten en aansluiting op huisaansluitingen.

Brochure aanvragen?

Gommers Houtbouw is kwaliteit uit Friesland. Wij maken van uw houtbouw idee een praktisch ontwerp. Zaken als onderhoudsarm, energiezuinig en hoge kwaliteit zijn tegenwoordig erg belangrijk, daarom werken we met de beste en meest duurzame materialen. Wilt u een brochure ontvangen van dè houtbouw expert? Vraag dan hier onze uitgebreide brochure aan en dan sturen we deze u per post op.

    Ik ontvang graag jullie houtbouw brochure
    Ik ontvang graag jullie mantelzorgbrochure