Exclusieve houtbouw

Gommers Houtbouw uw partner; maatwerk, onderhoudsarm en duurzaam. 

Zoek niet verder! Voor kwaliteit houtbouw gaat u naar Gommers Houtbouw. Ons vakmanschap is in Nederland ongeëvenaard. Wij komen graag uw project realiseren!

  • Maatwerk – met oog voor het kleinste detail
  • Exclusief – volledig naar uw wens
  • Onderhoudsarm – weinig onderhoud en een lange levensduur
  • Duurzaam – eerlijke materialen van hoge kwaliteit
  • Persoonlijk – korte lijnen, direct contact
  • Nazorg – goede service, ook na levering

Duurzaamheid is een belangrijk thema. Wij vinden dat ook. Gommers Houtbouw staat voor onderhoudsarm, duurzaam en energiezuinig. Houtbouw met een lange termijnvisie!

eikenhouten veranda in Oldehove

U bent niet standaard en wij zijn dat ook niet

Heeft u een idee of wens? Wij brengen dat graag samen met uw in kaart om zo een passend ontwerp te maken. Wij staan in Nederland bekend om ons maatwerk en het oog voor het kleinste detail. Samen met u willen wij een functioneel en mooi project neerzetten. Want het oog wil immers ook wat..

Gommers Houtbouw heeft jarenlange ervaring in het bouwen van o.a. houten:

Maar denk ook aan een kapschuur, overkapping, buitenverblijf, gastenverblijf, een buitenkeuken, jachthuis of een overdekt terras.

Bekijk bij de foto-impressie om een indruk te krijgen van wat wij voor u kunnen betekenen.

Uw houtbouw project?

Onze specialisten hebben door hun jarenlange praktijkervaring de beste tips voor u. Ze voorzien u graag van uitgebreid advies. Heeft u interesse of nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Of vraag gelijk een offerte aan

EELDE, RODEN, ASSEN, FRIESLAND, TERSCHELLING, TYNAARLO, NOORD HOLLAND, OVERIJSSEL, UTRECHT, ZUID HOLLAND, ZUID LAREN, HEERENVEEN, SNEEK, DOKKUM, JOURE, ZEELAND, NOORD BRABANT, HAREN. kapschuur, Overkapping, Buitenverblijf, Gastenverblijf, houten bijgebouw, houten buitenkeuken, Overdekt terras, jachthuis

Brochure aanvragen?

Gommers Houtbouw is kwaliteit uit Friesland. Wij maken van uw houtbouw idee een praktisch ontwerp. Zaken als onderhoudsarm, energiezuinig en hoge kwaliteit zijn tegenwoordig erg belangrijk, daarom werken we met de beste en meest duurzame materialen. Wilt u een brochure ontvangen van dè houtbouw expert? Vraag dan hier onze uitgebreide brochure aan en dan sturen we deze u per post op.

    Ik ontvang graag jullie houtbouw brochure
    Ik ontvang graag jullie mantelzorgbrochure