Interview met Chris; ‘Ik genietsje eltse dei’

Als jongen van 16 begon Chris met hand- en spandiensten om wat bij te verdienen. Inmiddels werkt hij al bijna 12,5 jaar als timmerman bij Gommers. Waarom is het zo mooi om te werken bij Gommers? ‘T sfeerke’.

Wat is jouw rol bij Gommers?

Je kunt mij vaak vinden in de in de werkplaats als prefab-bouwer want dat vind ik het mooiste. Het is alle dagen weer wat nieuws. Samen met Jelmer maken we veel dingen klaar in de werkplaats gedurende een week en daarna gaan we een week op locatie te plaatsen.

Afgelopen week ben ik veel met het plaatsen bezig geweest, dat is ook mooi want dan zie je wat van de wereld, je komt bij klanten over de vloer. Daarnaast zie je wat je hebt gemaakt en dat geeft een voldaan gevoel. Elke keer leer ik weer wat nieuws, een kleine verbetering bijvoorbeeld, dat sla ik dan op zodat het volgende project nog beter wordt.

Hoe ben je bij dit werk gekomen?

Ik werk hier nu 12,5 jaar en was een van de eersten. Op een vrijdagmiddag ben ik langsgegaan bij Tjipco in de oude loods in Veenwouden met de vraag; heb je ook werk voor mij? Dat kon wel want we kenden elkaar al een beetje. Ik ben begonnen met hand- en spandiensten en gaandeweg heb ik het vak geleerd van Tjipco. Zo ben ik er ingerold en ik ga nog steeds alle dagen fluitend naar het werk.

Wat vind jij het leukste om hier te doen?

Ik geniet elke dag, er is geen berging of garage gelijk! We doen hier alleen maar maatwerk en dat vind ik leuk. Het ene schuurtjeheeft een schilddak, de ander een zadeldak, de afwisseling en bijvoorbeeld de hoeken uitvogelen vind ik erg mooi.

Samen hebben we het over de vraag van de klant. De klant heeft ideeën en vaak wil de klant weten wat onze ideeën zijn. Ook vanuit de werkplaats denken we met de klant mee.

Met oog voor het kleinste detail, waar kunnen we dat in terug zien?

We houden ervan dat het resultaat strak en netjes is, alle spijkers in een rechte lijn bijvoorbeeld.
Dat is erg belangrijk als we met Cape Cod werken omdat we dan binnen de fabrieksgarantie blijven. Daarnaast zorgen we er voor dat het zinkwerk op het dak er strak op ligt, dat zie je ook wel eens anders.

Waarom is het zo mooi om te werken bij Gommers?

Ik heb hier mijn eigen ding, ik krijg elke week door wat er af moet en daar ga ik dan mee aan de slag. Als het klaar is dan is er weer wat nieuws. Er is veel variatie in het werk omdat wij puur maatwerk doen en dat vind ik het allermooiste wat er is.

Wilt u ook ontdekken welke houtbouw oplossingen er bij u thuis mogelijk zijn? Chris en/of Tjipco denken graag met u mee. Vraag hier een brochure aan of maak vrijblijv­­­­­­­end een afspraak.

Deel dit item op social media
  • Facebook
  • Facebook
  • Facebook
  • Facebook

Brochure aanvragen?

Gommers Houtbouw is kwaliteit uit Friesland. Wij maken van uw houtbouw idee een praktisch ontwerp. Zaken als onderhoudsarm, energiezuinig en hoge kwaliteit zijn tegenwoordig erg belangrijk, daarom werken we met de beste en meest duurzame materialen. Wilt u een brochure ontvangen van dè houtbouw expert? Vraag dan hier onze uitgebreide brochure aan en dan sturen we deze u per post op.

    Ik ontvang graag jullie houtbouw brochure
    Ik ontvang graag jullie mantelzorgbrochure