Houten schuur op maat

Wij maken van uw idee een praktisch ontwerp. Uw houten schuur wordt voorzien van de beste houtmaterialen die er zijn. Houten schuren van Gommers Houtbouw zijn duurzaam en onderhoudsarm.

Houten schuren combinaties

Houten schuren zijn natuurlijk in diverse uitvoeringen en combinaties mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een houten schuur met een:

  • plat dak
  • veranda
  • zadeldak
  • overkapping
  • een carport

Kies voor een ontwerp op maat

Zo zijn er nog een tal van mogelijkheden die gepaard gaan met uw houten schuur maatwerk idee. Uw houten schuur kan natuurlijk voor meerdere doeleinden gelden. Zie afbeelding bovenstaand. Hier kunt u zomers ook heerlijk onder vertoeven.

Onderhoudsarm houten schuur

Wij maken van uw idee altijd een ontwerp op maat. Uw houten schuur is bij ons dan ook altijd uniek. Bovendien wilt u dat uw schuur lang mee gaat en eigenlijk zo min mogelijk werkt aan heeft. Kies daarom voor houtsoorten als Red Cedar of Cape Cod. Dit geeft meerwaarde qua uitstraling en toegevoegde waarde als het gaat om onderhoud.

Neem gerust contact op en vraag een brochure op.

Brochure aanvragen?

Gommers Houtbouw is kwaliteit uit Friesland. Wij maken van uw houtbouw idee een praktisch ontwerp. Zaken als onderhoudsarm, energiezuinig en hoge kwaliteit zijn tegenwoordig erg belangrijk, daarom werken we met de beste en meest duurzame materialen. Wilt u een brochure ontvangen van dè houtbouw expert? Vraag dan hier onze uitgebreide brochure aan en dan sturen we deze u per post op.

    Ik ontvang graag jullie houtbouw brochure
    Ik ontvang graag jullie mantelzorgbrochure