Exclusieve houten loods op maat

Houten loods van red cedar

Extra ruimte met uitstraling

Heeft u extra ruimte nodig voor opslag, maar bent u wel op zoek naar een oplossing met uitstraling? Een exclusieve houten loods van Gommers Houtbouw zal voldoen aan deze eisen. Graag bespreken wij uw wensen en kijken we samen met u naar:

  • De afmetingen van uw nieuwe houten loods
  • Welke stijl en uitstraling past bij de omgeving
  • Of u liever een plat dak of een puntdak wilt
  • Welke plek het meest geschikt is voor de ramen en de deuren
  • Welke materialen mogelijk zijn

De specialisten van Gommers helpen en adviseren u graag over deze aspecten.

Zo komen we samen tot een prachtige houten loods op maat.

Uw houten loods stevig en duurzaam

Besluit u te kiezen voor een houten loods, dan kiest u niet alleen voor stevigheid en duurzaamheid, maar ook voor een goede kwaliteit met een prachtige uitstraling. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, of bent u er nog niet helemaal over uit hoe uw houten loods eruit zal moeten komen te zien, bekijk dan vooral eens onze pagina met foto impressies.

Gommers Houtbouw zorgt voor maatwerk

Wij maken uw houten loods geheel op maat en overleggen met u over de beste manier van montage. Uiteraard kunnen wij alles voor u realiseren, maar ook aanlevering in de vorm van een bouwpakket is mogelijk. Welke methode u ook kiest, wij zorgen ervoor dat van ontwerp tot aan de oplevering uw nieuwe houten loods met zorg gerealiseerd wordt.

Brochure aanvragen?

Gommers Houtbouw is kwaliteit uit Friesland. Wij maken van uw houtbouw idee een praktisch ontwerp. Zaken als onderhoudsarm, energiezuinig en hoge kwaliteit zijn tegenwoordig erg belangrijk, daarom werken we met de beste en meest duurzame materialen. Wilt u een brochure ontvangen van dè houtbouw expert? Vraag dan hier onze uitgebreide brochure aan en dan sturen we deze u per post op.

    Ik ontvang graag jullie houtbouw brochure
    Ik ontvang graag jullie mantelzorgbrochure