5 tips bij het zoeken van de juiste aanbouw, garage of berging.

Bij Gommers Houtbouw geven we graag het juiste advies. Voor dat u aan een houtbouw project begint is het handig om de volgende 5 stappen te gebruiken in de voorbereiding.

1 Waar wilt u het voor gebruiken?
Heeft u extra opslag nodig? Uw auto onder dak? Een BBQ op eigen terras? Uitbreiding naar een zorgwoning?
Er zijn vele mogelijkheden.
Gommers Houtbouw helpt u graag bij het uitwerken van uw ideeën.

2 Welke materialen?
Welke fundatie, welke houtsoort, wat komt er op het dak, hebben we isolatie nodig. Wat past er het beste in uw omgeving?
Wij geven u graag advies over de juiste materialen

3 Is er een vergunning nodig?
Vergunningsvrij bouwen tot een bepaalde grootte of moet ik toch vergunning aanvragen, een eerste hulpmiddel kunt u vinden op www.watmagikbouwen.nl.
Wij helpen u graag in uw zoektocht naar de bestemminingsplannen en uw vergunningsaanvraag.

4 Positionering in de omgeving
Waar wilt u gaan bouwen? Waar heb ik het minste nadeel van weersinvloeden? Bepaal van te voren nauwkeurig de locatie van het bouwwerk, zo heeft u een doordacht plan en langer plezier van het resultaat.

5 Raming van de kosten
Voordat u begint is het prettig om te weten wat de kosten van uw bouwwerk zijn, zo voorkomt u onvoorziene kosten. Gommers Houtbouw geeft u graag vrijblijvend een gericht advies en offerte.

Mocht u meer advies willen of gezamenlijk een ontwerp willen bespreken dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@gommershoutbouw.nl of 0511 – 44 70 29

Deel dit item op social media
  • Facebook
  • Facebook
  • Facebook
  • Facebook

Brochure aanvragen?

Gommers Houtbouw is kwaliteit uit Friesland. Wij maken van uw houtbouw idee een praktisch ontwerp. Zaken als onderhoudsarm, energiezuinig en hoge kwaliteit zijn tegenwoordig erg belangrijk, daarom werken we met de beste en meest duurzame materialen. Wilt u een brochure ontvangen van dè houtbouw expert? Vraag dan hier onze uitgebreide brochure aan en dan sturen we deze u per post op.

    Ik ontvang graag jullie houtbouw brochure
    Ik ontvang graag jullie mantelzorgbrochure